Vrijdag 23 juni en zaterdag 24 zijn er weer de Budo Gouweleeuw onderlinge wedstrijden! Dit is een judotraditie binnen onze vereniging en wordt twee keer per jaar georganiseerd.

Op vrijdagavond zijn er de teamwedstrijden waarbij er 7 tegen 7 in verschillende gewichtscategorieën gestreden wordt om een mooie medaille. Dit is voor de judoka’s vanaf 12 jaar. Het leuke is dat je gezamenlijk je judo team kunt aanmoedigen!

Op zaterdag zijn de jeugdleden van 4 tot 12 jaar aan de beurt. Vanaf de witte band mag je al mee doen! Hier worden de poules ingedeeld op leeftijd en band. De judomeesters zullen tevens de scheidsrechters zijn en mag er ook geknokt worden met judoreuzen. Iedereen krijgt een prijs!

Deelname kost € 6,50. Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij de receptie. Je kunt het formulier hier downloaden, maar ook bij de receptie ophalen. Let op: inschrijven kan uiterlijk tot en met woensdag 7 juni!

Voor ons mooie toernooi zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers. Zij dragen dit toernooi. Wij kunnen dus niet zonder jullie! Dus ouders meld je aan via ow@budogouweleeuw.nl. Een aantal taken die gedaan moeten worden zijn:

– Scheidsrechters (gekwalificeerd)
– Bandenwisselaars & aanmoedigen (Belangrijke taak gezien het tijdschema)
– Poulestaat schrijvers
– Tijdwaarnemers
– Mattenleggers: vrijdagmiddag/avond & zaterdagmiddag na het toernooi
– Budoka’s die hun kata’s willen demonstreren

Vragen of opmerkingen kunnen per e-mail naar: ow@budogouweleeuw.nl

Met sportieve groet,

De OW Commissie Budo Gouweleeuw Delft:

Jacoba van Gastel
Marcel Schutjes
Judith Sassen
Patrick van der Linden
Bas Arendse

Share This