Met Budo Gouweleeuw naar de Nationale Budodag

Op 31 maart a.s. is er weer de Nationale Budodag 2018 op Sportcentrum Papendal.

De Nationale Budodag laat jaarlijks honderden kinderen genieten van alles wat de budosport te bieden heeft.

Er is een programma voor de -10 jaar, de -12 jaar, de -15/-18 jaar en voor volwassenen/veteranen. Daar zijn ook aparte tickets voor. Er zijn clinics en workshops voor zowel judoka’s als jiu jitsuka’s. Klik hier voor het programma en klik hier voor de toelichting op het programma.

Het zou geweldig zijn als meerdere judoka’s en jiu jitsuka’s hier naar toe zouden gaan en voor de jeugd met een ouder. Vanuit Budo Gouweleeuw zal in ieder geval Maarten Verbaan aanwezig zijn.

De bedoeling is dat wie aan de Budodag wil deelnemen zelf de tickets besteld via de site van JBN, zodat je in ieder geval verzekerd bent van deelname. Aanmelding voor de Nationale Budodag verloopt online. Zowel leden als niet-leden van de Judobond kunnen zich aanmelden. De kosten zijn  hetzelfde. Nadat de gehele aanmelding succesvol is voltooid, ontvang je een e-ticket in je mailbox. Neem dit ticket mee naar de Nationale Budodag! Het ticket wordt aan de deur gescand. We gaan wel proberen die dag vanuit Delft gezamenlijk heen en weer naar Papendal te reizen.

Geef als je je hebt aangemeld, dit ook even door via info@budogouweleeuw.nl onder vermelding van je mobiele nummer, zodat we een overzicht hebben van alle deelnemers en een groepsapp kunnen aanmaken. Nog vragen? Stel ze via info@budogouweleeuw.nl.

Share This