Lid worden

Ben je enthousiast geworden na een proefles? Heb je geen proefles nodig om te weten dat Budo Gouweleeuw dé club voor jou is? Word lid! Je kunt je inschrijven bij de receptie in onze sporthal aan de Willem Bilderdijkhof. Een andere optie is het onderstaande PDF-formulier uit te printen, te ondertekenen en in te leveren bij de receptie.

Inschrijvingsformulier Budo Gouweleeuw

Voordat je bij ons lid wordt, zetten we graag een aantal zaken voor je op een rijtje. Op deze pagina vindt je daartoe alle benodigde praktische informatie.

 

Lidmaatschap

Contributie

Klik hier voor de contributietarieven. Houd er rekening mee dat het inschrijfgeld eenmalig € 10,- per persoon bedraagt. Denk er ook aan dat je mogelijk recht hebt op korting.

Locatie 

Al onze lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Willem Bilderdijkhof 165.

Ingang lidmaatschap

Het is mogelijk om op elk moment van het seizoen lid te worden van onze club. Je lidmaatschap gaat in na invulling van het lidmaatschapsformulier en het voldoen van het inschrijfgeld (€ 10,-) plus de resterende contributie van het lopende kwartaal.

Betaling

De contributie kan jaarlijks, in vier kwartaalbetalingen of in 12 maandelijkse betalingen worden voldaan. Iedere periode betaal je hetzelfde bedrag, ongeacht vakantieperiodes of ziekte.

Het heeft onze grote voorkeur als jullie de contributie overmaken met behulp van een automatische herhalingsopdracht. Dat scheelt onze vrijwilligers veel tijd. Dat kan op rekeningnummer NL 42 INGB 0000 4075 37 t.n.v. Budo Gouweleeuw. Vermeld bij de bankoverschrijving graag het lid (of leden) voor wie wordt betaald.

Daarnaast is het ook mogelijk om contant of met de pinautomaat bij de receptie te betalen. Automatische incasso kennen we niet.

Het lid voor wie de contributie niet op tijd is betaald, kan niet meedoen met activiteiten zoals examens en wedstrijden. Wij vertrouwen er echter op dat je de contributie op tijd zult voldoen. Het uiterste betaalmoment is steeds de eerste dag van de periode. Bij maandelijkse betalingen is dat dus altijd de 1e dag van de maand. Voor de kwartaalbetalingen is dat 1 januari (1e kwartaal), 1 april (2e kwartaal), 1 juli (3e kwartaal) en 1 oktober (4e kwartaal).

Beëindigen lidmaatschap

Het beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail, en tenminste één volledige kalendermaand voor het verstrijken van het kwartaal te worden gedaan.

Share This