Niet vergeten! Zaterdag 9 juni 2018 vinden de ledenraadverkiezingen plaats. Er zijn twee vacante posities:
– Vertegenwoordiger meerderjarige leden judo
– Vertegenwoordiger minderjarige leden judo

De ledenraad vertegenwoordigt de leden in grote en kleine besluiten over onze vereniging. Het is belangrijk dat de leden zich laten horen en zich gehoord voelen, we zijn immers een club vóór de leden, dóór de leden. We roepen de volwassen judoka’s en vertegenwoordigers van jeugdleden dan ook op  om te komen stemmen.

Formeel betreft dit alle volwassen judoka’s (18 jaar en ouder), en ouders of verzorgers namens minderjarige judoka’s (tot 18 jaar). Voor beide posities hebben zich reeds een kandidaat gemeld (respectievelijk Jasper Hannewijk en Koos Martens).

Tot en met zaterdag 26 mei kunnen leden zelf ook nog kandidaten aandragen. Stuur hiervoor een e-mail naar het bestuur. Je kunt het bestuur of de ledenraad ook aanspreken of mailen als je meer informatie wil over de ledenraad. Het bestuur zal de definitieve kandidatenlijst (inclusief praktische gegevens over hoe het stemmen in zijn werk gaat) uiterlijk 7 dagen voor de verkiezing bekendmaken. Voor meer bijzonderheden verwijzen we naar artikel 16 van de statuten.

Zie hier het overzicht van de huidige bezetting van bestuur en ledenraad.

Share This