22 juni is de inschrijving voor de kyu-examen gesloten. Veel kinderen schrijven zich ook trouw ieder half jaar in. We zijn ook altijd heel blij met al de aanmeldingen en uiteindelijk de mooie resultaten.

Vanaf het moment dat je 12 jaar wordt, veranderen er een aantal regels. Vanaf dan kan je niet meer ieder half jaar examen doen. Dit komt omdat je vanaf 12 jaar alleen nog maar per band omhoog kan gaan. Er wordt dan niet meer met slippen gewerkt. Dat betekent dat je meer technieken moet kunnen laten zien en dus langer moet oefenen om het goed onder de knie te krijgen. 

Om deze reden is het ook verplicht om eerst aan je docent te vragen of je al examen mag doen of dat je beter nog even een half jaar extra kan oefenen. Ook zal je je in moeten schrijven met een uke (een maatje) waar je je examen mee aflegt. Je uke hoeft geen examen te doen. Je moet er wel zelf voor zorgen dat je uke op de hoogte is van de datum en tijd wanneer je examen doet. Als je onder de 12 jaar bent en inmiddels al de oranje band hebt, moet je ook even bij je docent navragen of je examen mag doen.

Als je in het bezit bent van een JBN boekje, neem dit dan mee op je examendag en lever het in bij binnenkomst. Dan word je graduatie bijgeschreven.

Data en tijden van de examens:
Woensdag 3 juli:
A judo in hun eigen lesuur.
Vrijdag 5 juli:
Tuimeljudo in hun eigen lesuur
18-19 uur: 10-11 jaar
19.15-22 uur: 12 jaar en ouder en jiu jitsu
Zaterdag 6 juli:
9-10 uur: 4-5 jaar
10.15-11.15 uur: 6 jaar
11.30-12.30 uur: 7 jaar
12.45-13.45 uur: 8 jaar
14-15 uur: 9 jaar
Zondag 7 juli:
Tuimeljudo in hun eigen lesuur

Voor de tuimeljudo is het een hele leuke feestelijke les. Dus geef je op bij de receptie want dit wil je niet missen. Voor de duidelijkheid: de gewone lessen van vrijdag 5 juli vanaf 18 uur en zaterdag 7 juli de hele dag komen te vervallen.

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust via ledenadministratie@budogouweleeuw.nl. Alvast veel plezier en succes met jullie examen.

Share This