Kortingen en tegemoetkomingen

Als club hebben wij partnerschappen met verschillende organisaties en eigen acties. Hieronder zie je een overzicht.

Rotterdampas

Rotterdampas

Als je in bezit bent van een Rotterdampas, kun je één keer per jaar € 25,- korting krijgen op je contributie. Dit werkt als volgt: de Rotterdampas is geldig van 1 maart tot en met 28 februari. Indien je in deze periode een kopie van je geldige Rotterdampas bij de receptie inlevert, krijg je het kortingsbedrag teruggestort op je rekening.

 

Studenten

Studenten

Studenten en scholieren van het hoger onderwijs (MBO, HBO, universiteit) krijgen 50% korting op de hieronder genoemde contributietarieven. Zorg dat je bij aanvang van het seizoen een scan of foto van je inschrijvingsbewijs aan info@budogouweleeuw.nl mailt. De korting blijft van kracht zolang je deelneemt aan het hoger onderwijs.

Ooievaarspas

Ooievaarspas

De Ooievaarspas zorgt dat alle bewoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk mee kunnen blijven doen aan de samenleving, ook als zij moeite hebben met het voldoen van contributies. Met deze pas kunnen kinderen en volwassenen 1 of 2 keer in de week met flinke korting bij Budo Gouweleeuw sporten. Kom voor meer informatie langs bij onze dojo, stuur ons een bericht of kijk op de website van de Ooievaarspas.

 

Jeugdfonds sport en cultuur

Jeugdfonds sport en cultuur

Als je kind op sport wil, maar je geen geld hebt om de contributie te betalen, kom je wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds betaalt tot € 225,- per jaar voor het bekostigen van jeugdsport in gezinnen met een minimuminkomen of schulden. Kijk voor meer informatie en de spelregels van de gemeente op Jeugdfonds.
Careyn Plus

Careyn Plus

Als oudere moet je natuurlijk ook nog gewoon kunnen sporten, daarom verlenen wij op vertoon van de Careyn Plus pas  10% korting op de contributie. Kijk voor meer informatie op de website van Careyn Plus.

Share This