Budo Gouweleeuw

Budo Gouweleeuw is de leukste en gezelligste budovereniging in Delft en omstreken.
Al 55 jaar.

Judo

Van jong tot oud, lang tot kort, dik tot dun, iedereen kan judo├źn. Bij judo verbeter je je evenwicht, controle, fysieke en mentale weerbaarheid, sociale omgang en meer.
We bieden verschillende vormen lessen aan voor elke leeftijd en voor iedere wens.

Jiu Jitsu

Bij jiu jitsu leer je jezelf op een soepele manier te verdedingen op een recreatieve manier, met de nadruk op plezier en sportief bezig zijn.

Activiteiten

Bij Budo Gouweleeuw hoef je je niet te vervelen. Naast de gebruikelijke sportlessen bieden wij vaak leuke activiteiten aan.

Tai Chi en Qigong

Ben je op zoek naar iets rustgevenders? Tai Chi is de zachtste vorm van de gevechtskunsten en is eigenlijk een onderdeel van Kung Fu. De nadruk bij dit onderdeel ligt evenveel op de interne kracht en beweging, als op de externe kracht en beweging.

Nieuws

Corona update persconferentie 3 november

Na de laatste persconferentie blijven de regels voor sporters van 3 tot en met 17 jaar hetzelfde. De jeugdlessen kunnen dus gelukkig nog steeds doorgaan, volgens het normale lesrooster!

read more

Nieuwe coronamaatregelen

Vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur vervallen alle lessen voor leden van 18 jaar en ouder. Bekijk het bericht voor een actueel lesoverzicht.

read more

Aankomende Evenementen

There are no upcoming events at this time.
Al meer dan 50 jaar is Budo Gouweleeuw een begrip in Delft en omstreken. Aan de Willem Bilderdijkhof verzorgen we judo-, jiu jitsu- en tai chi-lessen voor iedereen. Of je nu een tuimelaar of senior bent, een wedstrijd-judoka of recreant, een tobber of topper – vanaf 2 jaar ben je bij ons al van harte welkom!
Budo Gouweleeuw Delft

Volg je ons al op Facebook?

Share This