Budokamp 2018

Weekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 april 2018 in Delft

Dit budoweekend kunnen we samen op ontspannen wijze gezellig samenzijn en leuke activiteiten ondernemen. Het wordt een combinatie van budo en fun!

Het kamp is voor de judoka en jujutsuka van Budo Gouweleeuw en VELO Ryu Ha vanaf 18 jaar tot en met héél oud. Het maakt niet uit welke graduatie je hebt, iedereen is welkom!

Datum en locatie

We verzamelen op vrijdag 13 april 2018 vanaf 19:00 uur bij het Kruithuis in Delft. Het weekend is afgelopen op zondag rond 11:00. Zorg dat je vrijdagavond goed hebt gegeten voorafgaand aan het kamp. Voor de rest zorgen wij dat er voldoende eten en drinken aanwezig is en sturen we jullie zondag weg na een lekker ontbijtje en koffie!

Adres Kruithuis: Schiekade 1, 2627 BL Delft

Deelnamekosten

De kosten voor dit weekend bedragen 65 euro p.p. en dienen bij inschrijving te worden voldaan.

Programma

Het programma is natuurlijk nog geheim en lekt vanzelf uit. Het is een combinatie van leuke budo- en teamactiviteiten en voor iedereen wat wils. We zorgen ook voor een slaapplaats. Zaterdagavond is uiteraard lekker eten en gezelligheid. Oh, en er is koffie!

Inschrijven

Mail dit inschrijfformulier naar redactie@budogouweleeuw.nl of lever het in tijdens de training (VELO Ryu Ha bij de trainer en Budo Gouweleeuw bij de receptie) op uiterlijk 27 januari 2018. Maak 65 euro over op NL42 INGB 0000407537 t.n.v. Budo Gouweleeuw onder vermelding van “Budokamp 2018 [voornaam achternaam]”. De inschrijving is pas compleet als de deelnamekosten zijn voldaan.

Wij hebben er onwijs veel zin in en hopen dat jullie allemaal mee gaan! Schrijf je uiterlijk in tot 27 januari 2018, dan gaan we in april een fantastisch weekend meemaken.

Share This