Jullie hebben het vast allemaal ook gehoord: er mag ook weer binnen gesport worden! Met ingang van woensdag 1 juli gaan we dan ook zoveel mogelijk de normale lessen hervatten, in een totaal opgefriste dojo!

Begin van de week volgt nog een nieuwsbrief waarin precies staat hoe we het precies gaan aanpakken.

We zijn heel blij dat we de afgelopen maanden terecht konden bij DVV Delft en Hudito, waar we leuke alternatieve lessen hebben kunnen geven en volgen. Inmiddels begint het natuurlijk heel hard te kriebelen om elkaar weer eens echt vast te pakken, met een judopak aan, en eens een lekker worpje te geven. Vanaf woensdag kan dat allemaal weer!

Daar horen wel wat spelregels bij, want corona is niet opeens helemaal verdwenen. We gaan zorgen dat buiten de les zoveel mogelijk afstand wordt gehouden, dat een ouder alleen komt brengen en halen en meer van die dingen. Die spelregels en alle andere informatie over de lessen volgt over enkele dagen in een nieuwsbrief.

Daarin zal ook staan wat we in de zomer gaan doen. Want nu we eindelijk weer de zaal in mogen gaan we natuurlijk straks niet meteen helemaal dicht voor de zomervakantie…

Maar het belangrijkste voor nu: Vanaf komende woensdag weer lekker de mat op!!!!

Share This