Kortingen en tegemoetkomingen

Rotterdampas

Rotterdampas

 

Als je in bezit bent van een Rotterdampas, kun je één keer per jaar € 25,- korting krijgen op je contributie. Dit werkt als volgt: de Rotterdampas is geldig van 1 maart tot en met 28 februari. Indien je in deze periode een kopie van je geldige Rotterdampas bij de receptie inlevert, krijg je het kortingsbedrag teruggestort op je rekening.

 

Studenten

Studenten

Studenten en scholieren van het hoger onderwijs (MBO, HBO, universiteit) krijgen 50% korting op de hieronder genoemde contributietarieven. Zorg dat je bij aanvang van het seizoen een scan of foto van je inschrijvingsbewijs aan info@budogouweleeuw.nl mailt. De korting blijft van kracht zolang je deelneemt aan het hoger onderwijs.

Jeugdfonds sport en cultuur

Jeugdfonds sport en cultuur

Als je kind op sport wil, maar je geen geld hebt om de contributie te betalen, kom je wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds betaalt tot € 225,- per jaar voor het bekostigen van jeugdsport in gezinnen met een minimuminkomen of schulden. Kijk voor meer informatie en de spelregels van de gemeente op Jeugdfonds.

Ooievaarspas

Ooievaarspas

 

De Ooievaarspas zorgt dat alle bewoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk mee kunnen blijven doen aan de samenleving, ook als zij moeite hebben met het voldoen van contributies. Met deze pas kunnen kinderen en volwassenen 1 of 2 keer in de week met flinke korting bij Budo Gouweleeuw sporten. Kom voor meer informatie langs bij onze dojo, stuur ons een bericht of kijk op de website van de Ooievaarspas.

 

Lid worden

Ben je enthousiast geworden? Word lid! Je kunt je inschrijven bij de receptie in onze sporthal aan de Willem Bilderdijkhof. Een andere optie is het onderstaande PDF-formulier uit te printen, te ondertekenen en in te leveren bij de receptie.

Inschrijvingsformulier Budo Gouweleeuw

Voordat je bij ons lid wordt, zetten we graag een aantal zaken voor je op een rijtje. Op deze pagina vindt je daartoe alle benodigde praktische informatie.

Contributietarieven

 

Tuimeljudo

 

Lidmaatschap Contributie per maand Contributie per kwartaal
1 training per week  € 7,50  € 22,50

 

 

Leeftijd 4 t/m 11 jaar (judo)

 

Lidmaatschap Contributie per maand Contributie per kwartaal
1 training per week € 15,- € 45,-
2 of meer trainingen per week € 24,- € 72,-
Losse lessen leden* € 4,50 per les € 4,50 per les
Losse lessen niet-leden* € 5,- per les € 5,- per les

 

 

Leeftijd 12 t/m 17 jaar (judo, jiu jitsu of tai chi)

 

Lidmaatschap Contributie per maand Contributie per kwartaal
1 training per week € 20,- € 60,-
2 of meer trainingen per week € 32,- € 96,-
Losse lessen leden* € 5,50 per les € 5,50 per les
Losse lessen niet-leden* € 7,- per les € 7,- per les

 

 

Leeftijd vanaf 18 jaar (judo, jiu jitsu of tai chi)

 

Lidmaatschap Contributie per maand Contributie per kwartaal
1 training per week € 25,- € 75,-
2 of meer trainingen per week € 40,- € 120,-
Losse lessen leden* € 7,- per les € 7,- per les
Losse lessen niet-leden* € 8,50 per les € 8,50 per les

* Het nemen van losse lessen dient in overleg met de receptie te gaan.   Inschrijfgeld: eenmalig € 10,- per persoon.

Lidmaatschap

Locatie

Al onze lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Willem Bilderdijkhof 165.

Ingang lidmaatschap

Het is mogelijk om op elk moment van het seizoen lid te worden van onze club. Je lidmaatschap gaat in na invulling van het lidmaatschapsformulier en het voldoen van het inschrijfgeld (€ 10,-) plus de resterende contributie van het lopende kwartaal.

Betaling

Onze ledencontributie is gebaseerd op één kalenderjaar. Iedere periode betaal je hetzelfde bedrag, ongeacht of lessen vervallen in verband met de schoolvakanties. Deze jaarcontributie dient minimaal per kwartaal vooruit te worden voldaan. Is dit een te lange periode voor je? Dan is een regeling treffen altijd mogelijk.

Als meerdere gezinsleden lid zijn, is het verzoek de contributie per gezin over te maken en niet per lid. De voorkeur gaat uit naar een automatische bankoverschrijving op rekeningnummer NL 42 INGB 0000 4075 37 t.n.v. Budo Gouweleeuw, Delft o.v.v. het lid (of leden) voor wie wordt betaald en de periode waarover de betaling is. Een contante betaling bij de receptie behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Indien je de contributie niet op tijd hebt overgemaakt of contant hebt betaald, kan het lid niet meedoen met activiteiten zoals examens en wedstrijden. Daarnaast zijn we genoodzaakt bij het te laat voldoen van de contributie € 1,- per maand in rekening te brengen. Wij vertrouwen er echter op dat je de contributie op tijd zult voldoen. De uiterste betaalmomenten zijn 1 januari (1ste kwartaal), 1 april (2de kwartaal), 1 juli (3de kwartaal) en 1 oktober (4de kwartaal).

Beëindigen lidmaatschap

Het beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail, en tenminste een maand voor het verstrijken van het kwartaal te worden gedaan.

Share This